high end personal training

Wij maken iedereen

Wij maken iedereen

Personal training

Heb jij grote ambities op het gebied van je gezondheid? Wil je sterker worden? Je conditie enorm verbeteren? Afslanken? En wil je die doelen zo snel en zo gecontroleerd mogelijk bereiken? 

Dan is personal training iets voor jou! Het grote voordeel van personal training is dat het trainingsschema volledig op maat gemaakt wordt. Ook ontwikkelen we samen een op jouw lijf aangepast voedingsschema. 

Dankzij de beste persoonlijke begeleiding en je eigen inzet krijg je maximaal resultaat!

Het enige wat telt is Resultaat

De weg naar een jouw doel.

Een personal training traject bij JHS-Fitness start altijd met een uitgebreide intake. We gaan natuurlijk je doelen bespreken, maar kijken ook naar waar je nu staat en we doen een uitgebreide vetpercentagemeting. Uit die meting komt heel veel informatie. Aan de hand van waar jouw lijf vet opslaat, kunnen we bijvoorbeeld zien aan welke hormonen er een overschot is. Hormonen regulieren heel veel. Niet alleen het eventueel dikker worden, maar ook stemmingswisselingen. Zodra we weten welke hormonen in jouw lichaam overheersen gaan we ze aanpakken met een aangepast voedingsschema.

Uit het intakegesprek bespreken we ook eventuele blessures. Heb je bijvoorbeeld al jaren last van je rug? Of speelt je knie altijd op bij zware trainingen? Voordat we van start gaan met het behalen van je doelen, behandelen we eerst die blessure of andere pijntjes. Zo start je pijnvrij!

Met een voedingsschema op maat en een pijnvrij lijf gaan we in een overzichtelijk traject aan de slag met je doelen. We trainen twee of drie keer per week omdat de personal training perfect op maat is en dus geheel aansluit bij jouw doelen, garandeert JHS-Fitness zichtbaar resultaat! Al heel snel merk je dat je sterker en fitter wordt!

Twijfel je nog? Lees dan nog een keer de plussen van personal training:

*Uitgebreide intake inclusief vetpercentagemeting

*Blessures? Start pijnvrij!

*Training op maat met fulltime persoonlijke begeleiding

*Een voedingsschema dat precies past bij jouw lijf

*Gegarandeerd snel resultaat

Zin om te starten?

Aanmelden voor een intake gesprek?   

Sluit Menu