Wij maken iedereen

Iedereen traint op zijn eigen niveau

Wij maken iedereen

De perfecte opstart periode voor de small group trainingen.

Constant gevarieerde trainingen op hoge intensiteit. 

Mobiliteit is de basis om fit te worden en fit te blijven.

jhs-034

Bootcamp alleen dan op JHS-Fitness manier. Niet bang om vies te worden?

vitale masters

Vitale Masters lessen zijn trainingen die speciaal voor ouderen zijn ontworpen.

Wij maken iedereen fitter!

Wil jij een fitter lijf? Wil je afvallen, sterker en dus gespierder worden, meer uithoudingsvermogen hebben, je weerstand verbeteren en dus minder vaak ziek zijn? Kortom; wil jij vanaf nu fit, strak en gezond door het leven? Kom dan sporten bij JHS-Fitness!

Van de lessen bij JHS-Fitness word je snel fit en sterk. En dat merk je niet alleen als je tijdens de training met gewichten gaat trainen. Je merkt het juist ook in je dagelijkse leven. Wij combineren namelijk verschillende sporten. Denk hierbij aan gewichtheffen, gymnastiek en hardlopen. De oefeningen tijdens de lessen zijn allemaal gebaseerd op functionele bewegingen zoals tillen, lopen en bukken.

Gevarieerd, functioneel en effectief

Elke les draait om de WOD, workout of the day. Die les heeft altijd dezelfde opbouw (warming-up, mobility training, skill en techniektraining, workout of the day en de cooling down), maar de workout of the day wisselt elke dag. Wij van JHS-Fitness vinden namelijk dat er geen regelmaat in je trainingspatroon moet zitten. Zo leer je niet alleen maar dezelfde bewegingen die handig zijn in de sportschool, maar je houdt je lijf juist alert en actief tijdens alle bewegingen die je gedurende de dag maakt.

Iedereen in de groep volgt dezelfde WOD tijdens een les. Hoewel het niveau in de groep varieert, is een workout voor elke sporter flink zwaar. Je traint namelijk aan de hand van jouw eigen conditie en kracht. Hoe sterker je bent, hoe meer gewicht je kan tillen. Ben jij juist snel? Dan daag je jezelf uit door steeds weer een beetje sneller te gaan. Elke WOD wordt uitgevoerd op hoge intensiteit. Als je mee wilt doen met de WOD betekent dat dus wel hard werken! Dat harde werken loont wel snel, want al na een aantal maanden merk je dat je fitter, sterker en gezonder wordt!

JHS-Fitness is voor iedereen, wij maken iedereenfitter

Of je nu al sportief bent of juist aan het begin van je sportieve leven staat, bij JHS-Fitness is iedereen welkom. Misschien denk je nu dat je eerst fitter moet worden voordat je mee kan doen, maar dat is echt niet nodig. Bij JHS-Fitness lopen sporters van allerlei niveaus door elkaar. Of je nu een fitte militair bent, een huisvrouw, bijTwijfel dus niet langer en neem nu contact. ons word je nooit afgerekend op je kunnen. We moedigen elkaar aan en er is een enorm groepsgevoel.

 2 weken Gratis proeflessen?

Kijk hier voor de les tijden

Sluit Menu

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.